18 – Photo a week (Ik hou van)

door lilliessecretdiary

20141030_101001

Vrijdag is ‘Photo a week dag’. Hier kun je meer lezen over de uitdaging die ik 2 weken geleden aanging. Het onderwerp van vandaag.. Ik hou van…

Het begon allemaal maanden geleden. Het was een regenachtige zondag en het lief en ik wisten echt niet wat doen. Een romantische wandeling zat er echt niet in en dus besloten we heel oldskool om een film te gaan huren, in de videotheek dan nog. Met al die opties van digitale televisie was het al een hele tijd geleden dat ik in zo’n videotheek geweest was en ik kwam meteen in een nostalgische bui. Resultaat, we liepen even later met de disneyfilm Frozen naar buiten.

Met onze zak popcorn (die we zomaar in de videotheek kregen, luxe!) kropen we onder de dekens en werden we ondergedompeld in een wereld van een pratende sneeuwpop, een prinses met de toverkracht om alles te laten bevriezen en alles uit sneeuw te laten verschijnen (inclusief die pratende sneeuwpop), een rendier en dan heb ik het nog niet gehad over al die catchy liedjes.

Het was liefde op het eerste gezicht en ik heb zelfs een frozen cd gemaakt voor in mijn autootje zodat ik ‘let it go’ en ‘love is an open door’ heel erg vals kan meebrullen wanneer ik weeral in de file zou staan. Toont hoe erg ik van die film hou.

En dan woensdag, het lief kwam langs en hij had een schoendoos mee. Met daarin, een pop van prinses Elsa. En op dat moment besefte ik hoeveel geluk ik wel heb met mijn lief. Dat hij mij zomaar een Frozen pop cadeau doet. En daarom dit berichtje. Beste cadeautje ooit!

Het is alweer de laatste dag van de herfstvakantie. Wat doen jullie? Ik ga waarschijnlijk eens met de pup naar zee. Spannend hoe ze zal reageren. Nog een fijne dag, leuke halloweensavond! En tot morgen. xx

Pst: wist je dat mijn blog ook op bloglovin kunt volgen? Zo mis je geen enkel artikel.

Advertenties