lilliessecretdiary

29 – Lillie’s boektip: Me-time

door lilliessecretdiary

boek4

Ik beken, als ik een boek lees is het altijd een goeie chicklit. Vraag me niet waarom, ik hou gewoon om even met mijn hoofd in een andere ‘perfecte’ wereld te zitten. Inclusief een hoofdpersonage die grappig is en waar ik dus keihard moet mee lachen. Dat er in zo’n chicklit ook nog eens een perfect liefdesverhaal wordt verteld maakt het natuurlijk helemaal perfect. Boeken kiezen voor anderen vind ik dus moeilijk want ik snap dus niet hoe sommigen chicklits helemaal niets vinden.

Zo’n persoon is mijn mama bijvoorbeeld. Als ze leest is het altijd een thriller of een drama. O en kookboeken zijn ook een favoriet. Waarom ik dit allemaal vertel? Gisteren ging ik op zoek naar een verjaardagscadeautje voor de mama en ik vond een boek waar ik helemaal verliefd op werd. Een boek voor drukbezette vrouwen (check) die wat ontspanning konden gebruiken (dubbel check). Perfect dus voor mama. Ik heb er zelf al even in gelezen (oeps) maar ondertussen is hij helemaal ingepakt. Nu maar hopen dat ze hem ook zo leuk vind. Wat dat met jullie te maken heeft? Wel ik vond het boek zo inspirerend dat ik het niet kon laten om hem even aan jullie te tonen.

boek 9

boek 6

boek 8

boek 10

boek 5

Ik kan jullie natuurlijk niet het volledige boek laten zien maar ik heb even mijn favoriete quotes op een rijtje gezet (er staan er nog meer leuke in hoor). Ah ik ben zo verliefd op dit boek, de vormgeving, de tips (er staat zelfs een yogaroutine in) en de gezonde recepten (blije chocolademousse? Yes please!). Ik twijfel er serieus over om het boek voor mezelf te gaan kopen. Ik ben de laatste tijd wel voor dit soort inspirerende boeken en ik vind dit zo leuk om later in mijn boekenkast te hebben. Geeft me inspiratie om wat gezonder door het leven te gaan. Misschien merk je het maar ik ben enthousiast, haha! Nu maar duimen dat mama het ook inspirerend vind en het haar helpt om wat meer te onspannen (leven van een oma, dochter, mama, werkvrouw en huisvrouw)

Het boek waarover ik het heb heet trouwens Me-time en werd door Martine Prenen geschreven. Prijs: 24,95 euro

Voor degenen die vandaag Sint-Maarten vieren, een hele fijne dag gewenst met veel pakjes en gezeligheid. Anders ook een leuke dag! Ik vier vandaag samen met familie en vrienden. Morgen toon ik jullie trouwens alles in een fotoverslag. Zijn jullie al benieuwd? Tot morgen Xx

Pst: wist je dat mijn blog ook op bloglovin kunt volgen? Zo mis je geen enkel artikel.

6 reacties to “29 – Lillie’s boektip: Me-time”

  1. Nathalie schreef:

    Ik ben wel benieuwd geworden naar dit boek:)
    Liefs Nathalie

    Like

  2. 4.Balou schreef:

    Het boek lijkt me ook helemaal fantastisch! Kan inderdaad merken dat je enthousiast ben haha. Ik zeg kopen kopen kopen 😉

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    Like

  3. Nicetobeout schreef:

    Oh dit ziet er uit als een heerlijk boek! Ik hou wel van die stijl.

    Like

  4. Cherel schreef:

    Dit lijkt me een heerlijk boek! Thnx voor de tip!

    Like

  5. yvetmaxime schreef:

    Leuk geschreven!

    Like

Plaats een reactie