lilliessecretdiary

46 – A photo a week: Schoenen

door lilliessecretdiary

11Opgelet want hier gaan we weer.. ”What! Is het alweer vrijdag? De tijd vliegt zeg”. Haha volgens mij begin ik elke vrijdag met dit zinnetje. Cliché! Maar het is inderdaad weer tijd voor ‘a photo a week’. Hier leg ik het concept uit, dus als je niet goed weet waar deze serie over gaat kun je daar altijd even een kijkje nemen. Het thema van vandaag ‘schoenen’ en ik stel jullie graag voor aan mijn heel erg versleten sportschoenen.

Ik ben van nature een lui persoon. Niet lui dat ik de hele dagen in mijn zetel hang, wel lui op gebied van sporten. Als ik niet moet sporten, wel dan doe ik het ook niet. Dit is de normale stand van zaken want heel soms sta ik op en denk ik ‘hé, ik ga beginnen sporten.’

Vooral omdat een gezonde levensstijl natuurlijk wel belangrijk is(vooral nu ik op de leeftijd kom dat die hamburger dus echt blijft plakken) en dus waag ik me heel soms aan een yogatutorial op youtube. Om fit te blijven (en ook om die hamburgers er weer af te krijgen). Vorig jaar had ik een moment waar ik mezelf kon overtuigen om drie keer in de week te gaan lopen (een record voor mij!) maar toen mijn looppartner wegviel door pijn in de knie besloot ik er ook maar mee op te houden (alleen lopen is niet leuk!).

En dat brengt ons naar vorige zondag. Ik liet me overtuigen om me in te schrijven voor een loopwedstrijd (ik weet ook nog altijd niet waarom ik ja zei) die binnen drie weken doorgaat. O en ja zei ik al dat ik die wedstrijd moet lopen verkleed als een kerstman?

Ik heb dus drie weken om die drie kilometer te kunnen lopen. Moet lukken maar daarvoor moet ik wel opnieuw beginnen met lopen. De eerste looptraining ging redelijk. Ik liep een kwartiertje om alles terug op te bouwen en hoewel ik na dat kwartier kwijlend en hijgend (en ook wel een beetje stinkend) terug thuis kwam voelde het best goed om terug te lopen.

Als ik bovenstaande foto bekijk moet ik dringend investeren in sportschoenen. Maar voor de keren dat ik loop vind ik het vooral veel geld. En er hangen zoveel mooie verhalen aan deze Puma’s dat ik nu al hartzeer krijg als ik er nog maar aan denk dat ik ze ooit ga moeten weggooien..

Als je op 19 december toevallig in Ieper bent en je wilt een bende van 750 kerstmannen zien lopen? That’s the place to be. Supporteren mag altijd, je kunt me herkennen aan die vreselijke baard die ik voor mijn gezicht ga hebben hangen (hihi). Geen nood, ik zet alles vast op foto en je krijgt een heel verslag van mijn kerstmannenloop te zien. Ik vind het nu al spannend!!

Lopen jullie? En hebben jullie al meegedaan aan een loopwedstrijd? Tips zijn altijd welkom hoor. Nog een fijne vrijdag (eindelijk weekend!) en tot morgen Xxx

Pst: wist je dat mijn blog ook op bloglovin kunt volgen? Zo mis je geen enkel artikel.

Advertenties

4 reacties to “46 – A photo a week: Schoenen”

 1. Madeleine schreef:

  Wat goed van je! Ik houd van wandelen wil ooit wel starten met hardlopen. Weet nog niet wanneer! Veel succes vast op 19 dec! Op wat voor schoenen loop je nu? Speciaal voor t lopen? 🙂

  Like

 2. 4.Balou schreef:

  Wat leuk dat je yoga hebt gedaan. Is het leuk om te doen? Ik twijfel zelf heel erg om eraan te beginnen (geen idee wat me tegenhoudt). Maar slim dat je het ook via youtube kan doen, zal er eens een keertje tijd voor vrijmaken!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  Like

  • lillie schreef:

   Ik kreeg lessen yoga op school, dus daar leerde ik de basis. Maar lessen yoga in een sportschool heb ik zelf nog niet gevolgd. Youtube is daar inderdaad een goed alternatief voor. Ik schrijf deze week nog een stukje over mijn favoriete tutorials!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: